TUSAŞ Şehitlerinin İsimleri Kızılcahamam'da Şehit Anıt Ağacı'na Asılacak!

TUSAŞ'a yapılan terör saldırısında şehit olan Zahide Güçlü, Murat Aslan, Cengiz Coşkun, Atakan Şahin Erdoğan ve Hasan Hüseyin Cambaz, 1 Kasım'da Kızılcahamam'da düzenlenecek törenle anılacak.

TUSAŞ'a gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybeden şehitleri anmak amacıyla bir etkinlik düzenliyor. 1 Kasım’da gerçekleştirilecek anma töreninde, şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu künyeler Şehit Anıt Ağacı'na asılacak.

TÖREN PROGRAMI

Etkinlik, Aşağı Merkez Camii’nde saat 12.00’de Mevlid-i Şerif okunmasıyla başlayacak. Ardından, saat 13.30’da şehitlerin isimleri anıta asılacak. Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, vatandaşları bu anlamlı günde şehitleri anmak için düzenlenecek törene katılmaya davet etti.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Başkan Acar, yaptığı açıklamada, "Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve onları saygıyla anmak için bir araya geliyoruz. Vatanımızın birliği ve milletimizin huzuru için canlarını feda eden kahramanlarımızı asla unutmayacağız" ifadelerini kullandı.

ANIT AĞACI

Şehit Anıt Ağacı, bu tür anma etkinliklerinde önemli bir sembol haline geliyor. Anıta asılan künyeler, gelecekte de bu kahramanların hatırasını yaşatacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.