TUSAŞ’a Terör Saldırısı Sonrası MİT’ten Sert Yanıt: Operasyonlar Başladı!

TUSAŞ'a yapılan terör saldırısının ardından MİT, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde PKK’ya ait stratejik noktaları hedef alarak, 5 şehidin acısını çıkarma kararlılığını vurguladı. Operasyonların aralıksız süreceği belirtildi.

Dün Ankara'da TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısında 5 kişinin şehit olmasının ardından, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), operasyonların yoğunlaştırıldığını duyurdu. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'nın hedef alındığı birçok stratejik nokta belirlendi.

PKK HEDEFLERİ VURULDU

MİT, gerçekleştirdiği operasyonlar kapsamında, PKK'ya ait askeri ve istihbarat tesisleri, enerji ve altyapı noktaları, lojistik merkezler ile mühimmat depolarının da aralarında bulunduğu çok sayıda hedefi imha ettiklerini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG’ye karşı planlanan hedefe ulaşılıncaya kadar Milli İstihbarat Teşkilatı operasyonlarına aralıksız devam edecek" ifadelerine yer verildi.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMAYACAK

Bu saldırı, Türkiye'de terörle mücadelede yaşanan zorlukları bir kez daha gündeme getirirken, şehit olan vatandaşların ailelerine başsağlığı dilendi. MİT'in açıklamaları, terörle mücadelede kararlılığın devam edeceğini gösteriyor. Türkiye'nin ulusal güvenliği için hayati öneme sahip olan bu operasyonlar, kamuoyunda geniş yankı buldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.