Tutuklanan Ahmet Şık'ın son mesajı

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Muhabiri Ahmet Şık'ın son mesajını kamuoyu ile paylaştı.Yarkadaş, Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı açıklamanın bir kısmını Twitter'da da paylaştı.Yarkadaş'ın twitleri...

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Muhabiri Ahmet Şık'ın son mesajını kamuoyu ile paylaştı.

Yarkadaş, Çağlayan Adliyesi önünde yaptığı açıklamanın bir kısmını Twitter'da da paylaştı.

Yarkadaş'ın twitleri şöyle:

Ve Ahmet Şık da gazetecilik yaptığı, soru sorduğu ve halkı bilgilendirmek amacıyla gazetecilik yaptığı için TUTUKLANDI! Ahmet Şık, dünya hukuksuzluk tarihine geçecek bir şekilde cezaevine gönderildi. Ahmet, FETÖ, PKK ve DHKP-C'nin propagandasını yapıyormuş! 

Ahmet, cezaevine gönderilirken Halk TV yayınına bağlanmıştım. HALK TV aracılığıyla şunu kamuoyuna iletmemi istedi: "Hiç kimse sakın enseyi karartmasın! Bu güç ve iktidar da bunlara kalmayacak. Türkiye mutlaka aydınlığa çıkacak."

Ahmet cezaevine götürülürken eşine sarıldı ve "Kızıma iyi bak" dedi. Ahmet'i cezaevine alkışlarla uğurladık.. Morali yerinde; başı dikti. Ahmet'i tutuklayanlar ne yaptığını iyi biliyor. Ahmet hakime "Birşey sormayacak mısınız?" diyor; Hakim hiçbir şey sormayacağını söylüyor. Bu diyalog bile; ortada hukukun zerresinin dahi kalmadığını gösteriyor. Referandum öncesi muhaliflere gözdağı veriliyor. Bu baskı düzeninin sahipleri bilsin ki; Türkiye'nin onurlu aydınları, gazetecileri, yazarları boyun eğmeyecek, eğmeyecek, eğmeyecek!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek
El sıkışıp eleştireceğiz
Yapılan açıklamalara bakarsanız yeni bir anayasa gözükmüyor