Tutuklanan Jahrein’den Mektup!

Jahrein rumuzlu Ahmet Sonuç, Antalya L Tipi Cezaevi’nde müstehcenlik suçlamasıyla tutuklu. 14 Eylül'den bu yana cezaevinde olan Jahrein, yazdığı mektupta yaşadığı duyguları dile getirerek, “Ben burada bu insanlarla ne yapıyorum?” ifadeleriyle durumunu sorguladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün ‘müstehcenlik’ suçlamasıyla soruşturma başlattığı Jahrein rumuzlu kullanıcı Ahmet Sonuç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevi’ne gönderildi. 14 Eylül’den bu yana cezaevinde bulunan Jahrein, cezaevinden bir mektup yazdı. Mektubunda, "Ben burada bu insanlarla ne yapıyorum?" ifadelerini kullanan Jahrein’in duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı:

NE OLMUŞTU?

Jahrein, gerçek adıyla Ahmet Sonuç, Türkiye’de tanınmış bir internet fenomeni ve yayıncıdır. Antalya Emniyet Müdürlüğü, Jahrein’in sosyal medya paylaşımları nedeniyle müstehcenlik suçlamasıyla bir soruşturma başlattı. Bu soruşturma sonucunda, Jahrein mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak Antalya L Tipi Cezaevi’ne gönderildi. 

Tutuklanmasının ardından, Jahrein cezaevindeki hayatını ve yaşadığı duyguları paylaşmak amacıyla bir mektup yazdı. Mektubunda, yaşadığı durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, "Ben burada bu insanlarla ne yapıyorum?" şeklinde bir sorgulama yaptı. Jahrein’in tutuklanması ve mektubu, sosyal medyada ve haberlerde geniş yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.