Tutuklanan şüpheli, 12 yaşındaki çocuğa cinsel taciz suçundan gözaltına alındı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, zanlının akrabası olan 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve soruşturma devam ediyor.

İddiaya göre, 49 yaşındaki Tahir A., Karabağlar ilçesindeki kuzenini ziyarete gittiği sırada, evde yalnız olan kuzeninin kızı İ.N.'yi (12) taciz etti.

Tahir A. evden ayrıldıktan sonra, İ.N. durumu ailesine bildirdi. Aile, durumu Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirerek Tahir A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Bu suç duyurusu sonrasında Tahir A. için yakalama kararı çıkarıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucunda, Tahir A. Bayraklı ilçesinde saklandığı bir adreste yakalanarak gözaltına alındı.

İ.N.'nin taciz olayını öncelikle bir arkadaşına mesaj yoluyla ifşa ettiği ortaya çıktı. İ.N., mesajında arkadaşına, "Ne yapacağımı bilemedim, direkt ağlamaya başladım" dediği belirlendi.

TUTUKLANDI

Tahir A., polis tarafından gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirildi ve emniyete götürüldü. Burada ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.