Tutuklu gazeteci cezaevinde evlendi

Redhack’in yayınladığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın maillerine ilişkin haberler gerekçe gösterilerek 25 Aralık 2016 günü yapılan baskınla gözaltına alınan ve 24 gün sonra “Örgüt üyeliği'' iddiasıyla...

Redhack’in yayınladığı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın maillerine ilişkin haberler gerekçe gösterilerek 25 Aralık 2016 günü yapılan baskınla gözaltına alınan ve 24 gün sonra “Örgüt üyeliği'' iddiasıyla tutuklanan gazeteci Tunca Öğreten Silivri Cezaevi'nde Minez Bayülgen ile evlendi.

Evlilik haberini ''Ben Gazeteciyim’ platformu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. ''Ben Gazeteciyim’in Twitter mesajında “Tutuklu gazeteci Tunca Öğreten ile Minez Bayülgen bugün Silivri Cezaevi'nde evlendiler. Tebrikler ve birlikte özgür bir ömür diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

''TEK EVETİM BU’

Silivri Cezaevi’nde bugün gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin şahitliğini avukat Sema Özdemir ve cezaevinden bir gardiyan yaptı.

Özdemir, çiftin evlendikten sonra sadece beş dakika görüşebildiğini belirterek Tunca Öğreten’in yorumunu paylaştı: “16 Nisan’a kadar tek ''Evet’im bu.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.