Tutuklu gazeteci Murat Ağırel hastaneye sevk edildi ama...

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan TELE1 programcısı ve Yeniçağ yazarı Murat Ağırel’in diş tedavisi için hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan TELE1 programcısı ve Yeniçağ yazarı Murat Ağırel’in diş tedavisi için hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nde bir süredir diş ağrısı ile mücadele eden gazeteci Murat Ağırel’in durumunun ağır olduğu belirtilmiş, avukatları tedavisinin gerçekleştirilmesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na dilekçe vermişti. 

Avukat Hüseyin Ersöz, aralarında Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Yeniçağ Yazarı Murat Ağırel’in de olduğu, Silivri’de 4 aydır tutuklu durumda bulunan gazetecilerin verdikleri dilekçelere rağmen doktor ve revire çıkarılmadığını duyurmuştu. Ağırel’in avukatlarından Ziya İlker Göktaş Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Ağırel’in tedavi için hastaneye götürüldüğünü söyledi.  

Konuya ilişkin olarak gazeteci Barış Yarkadaş, "Bunun adı zulümdür!  Bu sabah hücresinden alınarak doktora götürüleceği söylenmiş.  Ancak ne yazık ki; tam 6 saat boyunca revirde bekletilmiş! " paylaşımında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

DEM Parti'den '27 belediye kayyım atanacak' diye Nedim Şener'e yanıt geldi
Hülya Avşar'dan sonra ayrıldı! İrem Derici, Gökhan Fırat’ı her yerden sildi!
Antalya’daki teleferik kazasının iddianamesi tamamlandı: 27'şer yıla kadar hapis!
Zeynep Bastık'ın Gecelikle Görüntü Çekti! "Gecelikle beste mi yapıyorsun?
7 yıl sonra bir ilk yaşandı: Kuveyt Emiri Es Sabah Ankara'da