TÜVTÜRK'ten açıklama: O araçlara artık muayene yapılmayacak!

TÜVTÜRK, araç sahiplerinin muayene randevularıyla ilgili önemli bir değişikliği duyurdu. Bundan böyle, belirli araçlara muayene işlemi gerçekleştirilemeyecek.

TÜVTÜRK, araç sahiplerinin muayene randevusu almak için resmi internet sitesini kullanmaları gerektiğini vurguladı. Bu yeni düzenleme, araç muayene işlemlerinde önemli değişiklikler getiriyor. Artık TÜVTÜRK istasyonlarında randevusuz muayene hizmeti sunulmayacak. Bu durum, araç sahiplerinin muayene işlemlerini daha düzenli bir şekilde gerçekleştirebilmeleri amacıyla hayata geçirildi. Araç sahipleri, gezici istasyonlar aracılığıyla muayene randevusu alarak işlemlerini tamamlayabilecekler. Bu uygulama, sürücülerin istedikleri gün ve saatte araçlarını muayeneye sokabilmelerini sağlarken, randevusuz gelen araçların muayeneden geçirilmeyeceği de açıkça belirtiliyor.

Ayrıca, araç sahiplerinin TÜVTÜRK tarafından yetkilendirilmiş kurumlardan alınan egzoz gazı emisyon ölçümü belgesini ibraz etmeleri durumunda, ek bir testten muaf tutulacakları duyuruldu. Bu değişiklik, muayene sürecinde yaşanan sıkıntıların azaltılmasını ve işlem sürelerinin kısaltılmasını hedefliyor. Böylece, araç sahiplerinin daha hızlı ve verimli bir muayene deneyimi yaşamaları sağlanacak. Randevu alım sürecinin daha etkili hale getirilmesi, aynı zamanda muayene istasyonlarındaki yoğunluğun da azalmasına katkıda bulunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.