Tuzlaspor, teknik direktör Gürses Kılıç’ı gönderdi

Tuzlaspor, teknik direktör Gürses Kılıç'ın görevine son verdi. TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tuzlaspor'da deneyimli teknik direktör...

Tuzlaspor, teknik direktör Gürses Kılıç'ın görevine son verdi. TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tuzlaspor'da deneyimli teknik direktör Gürses kılıç ile yollar ayrıldı.

GALATASARAY MAÇIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Tuzlaspor, dün sahasında Kastamonuspor 1966'yı konuk etti. Ev sahibi takım, rakibine 3-1'lik skorla mağlup oldu. Alınan bu mağlubiyetin ardından yönetim, teknik adam Gürses Kılıç'ı gönderme kararı aldı. Tuzlaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 18 maç sonunda 34 puanla 4. sırada yer alıyor. İşine son verilen Gürse Kılıç, Galatasaray'a 4-0 yenildikleri Türkiye Kupası maçında çıkan olaylar ve karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti.

GÜRSES KILIÇ NELER SÖYLEDİ?

Maç sonu çıkan kavgayla ilgili konuşan Gürses Kılıç, "Galatasaray'ı TT Stadı'nda yendik, hem de basa basa yendik. Galatasaray'ın intikam maçı Real'dir, PSG'dir, bu maç değildir. Milyonlar alan oyuncular içeride bize küfür edemez. Muslera 2. yarıda sürekli sinkaflı konuşuyordu, yan hakeme gösteriyorum, hakem maç bitiyor diyor. Adam oradan tahrik ediyor, nasıl görmezsin sen? Bu ülkenin insanlarının parasıyla buralara gelecek, sonra gelecek benim oyuncuma vuracak!" dedi.

Sözlerini sürdüren Gürses Kılıç, "Bakalım ceza verebilecekler mi? Tuzlaspor onların rakibi değil. Paris'te, Madrid'de ne oldu? O kadar. Bu ülkenin paralarıyla Avrupa'da başarılı olacak takım Tuzlaspor'u yenip kupada devam ettiği için mutlu olup kenetleniyorsa biz büyük iş başarmışız demektir, Galatasaray'a karşı büyük bir iş başarmışız. Muslera 2. yarı durmadan sinkaflı, durmadan konuşarak kulübeye doğru. Küfür ediyor Yan hakeme gösteriyorum, bana maç bitiyor diyor. Girişte saldıracak bana, oyuncuma vuracak, yok böyle bir dünya." ifadelerini kullandı.

<>

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Diego Maradona’nın ölümüne ilişkin çarpıcı bulgular açıklandı! “Biri doğal diğeri zehirli madde…”
Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
Sivasspor, Galatasaray Maçı Öncesi Hazırlıklarını Sürdürüyor!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho İle Anlaşmaya Vardı: Yeni Sezon Heyecanı Başlıyor!