TV+, Sinema Tutkunlarına Oscar Ödüllü Filmleri Sunuyor

TV+, Oscar ödüllü filmleri vizyondan hemen sonra izleyicilerle buluşturuyor! "Anatomy of a Fall", "Holdovers", "Teacher's Lounge" ve "Io Capitano" gibi yapımları kaçırmayın. Görsel şölen başlıyor!

TV+, sinema tutkunları için heyecan verici bir fırsat sunuyor! Vizyondan yeni çıkan Oscar ödüllü filmleri, "Anatomy of a Fall", "Holdovers", "Teacher's Lounge" ve "Io Capitano" ile izleyicilerle buluşturarak unutulmaz bir deneyim vadediyor.

TV+, bu yılın Oscar ödüllü filmlerini, vizyondaki gösterimlerinin hemen ardından sinema tutkunlarıyla buluşturuyor. 96. Akademi Ödül Töreni'nden Oscar'la dönen filmler arasında "Anatomy of a Fall", "Holdovers", "Teacher's Lounge" ve "Io Capitano" bulunuyor.

"Anatomy of a Fall", 5 dalda aday gösterilmiş ve en iyi özgün senaryo Oscar'ını almıştır. Alman yazar Sandra Hüller'in başrolde olduğu film, Fransız Alpleri'nde yaşayan bir ailenin dramatik hikayesini ele alıyor.

"Holdovers", Focus Features tarafından üretilmiş ve en iyi film kategorisinde 5 dalda aday gösterilmiştir. Film, 1970'lerde geçen bir dönem filmi olup, Da'Vine Joy Randolph'un performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu Oscar'ını almıştır.

TV+, aynı zamanda yabancı dilde en iyi film adaylarından bazılarını da sunuyor. İlker Çatak'ın yönettiği "Teacher's Lounge", matematik öğretmeni Carla Nowak'ın hırsızlık olayını araştırmasını konu alıyor.

"Io Capitano" ise günümüzde hala önemini koruyan bir mültecilik hikayesini anlatıyor. Seydou ve Moussa'nın Avrupa'ya gitme çabalarını ve karşılaştıkları zorlukları ele alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Sertab Erener'den Eurovision Sahnesinde Unutulmaz Performans
Sertab Erener, 21 Yıl Sonra Eurovision Sahnesinde: "Everyway That I Can" Şarkısıyla Geri Döndü!
İngiliz rock grubu Wishbone Ash, İstanbul'da konser verecek!
Tarih teknolojiyle buluştu: Binlerce yıllık 2 bin tablet, yapay zekayla okundu!
Wonka mayısta Tivibu’da!