Twitter Blue abonelik hizmetinde yıllık indirim sunuyor

Web kullanıcıları artık yılda 84 ABD dolarına (ayda 7 ABD doları) kaydolabilir ve aylık 8 ABD doları fiyat üzerinden bir kuruş tasarruf edebilir.

İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya dahil olmak üzere Twitter Blue sunan diğer ülkelerde de benzer indirimler mevcut. Şimdiye kadar, Twitter Blue kullanıcıları web üzerinden ayda yalnızca 8 ABD Doları veya iOS’ta aylık 11 ABD Doları seçeneğine sahipti.

Bununla birlikte, iOS kullanıcıları fazladan 3 ABD Doları tasarruf etmek için yine de web üzerinden kaydolabilirler. Bu durumda, yeni yıllık abonelik, doğrudan iOS’ta kaydolmaya kıyasla onlara yüzde 36 tasarruf sağlayacaktır.

Bir Twitter Blue aboneliği, mavi bir “doğrulandı” onay işareti, daha yüksek yanıtlar, 60 dakikalık video yüklemeleri ve daha fazlasını içeren bir dizi avantaj sunuyor. Kullanıcılar ayrıca tweet’leri geri alabilir ve düzenleyebilir, uygulama simgelerini, temaları ve gezinmeleri özelleştirebilir, tweet’leri yer imlerine ekleyebilir ve daha fazlasını yapabilir. Kaydolmak için bir telefon numarasına ihtiyacınız olacak. Platformun hesabınızın sahte veya sahte olmadığından emin olmak için doğrulaması gerekiyor. Elon Musk’a ait sosyal medya ağı, olabildiğince çok aboneliğe ihtiyaç duyuyor gibi görünüyor. The Information’ın yakın tarihli bir raporuna göre, Twitter’ın 500’den fazla reklamvereni sitedeki harcamalarını durdurdu ve 17 Ocak’ta günlük gelir geçen yıla göre yüzde 40 düştü.

Alice Müzikali 10 şubat’ta Disney+’ta izleyicisi ile buluşacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar