Twitter çöktü mü? Ne oldu?

Türkiye'de ortalama 12 milyon kullanıcısı bulunan Twitter, internet üzerinde kısa mesajların gönderildiği ve diğer kullanıcıların bu mesajları okuyabildiği bir mikro-blog platformudur. Ancak son zamanlarda Twitter'da erişim sorunları yaşanıyor.

Twitter, internet üzerinde kısa mesajların gönderildiği ve diğer kullanıcıların bu mesajları okuyabildiği bir mikro-blog platformudur. Twitter, kullanıcıların günün en önemli haberlerini ve etkinliklerini keşfetmelerini, ilgi duydukları içerikleri paylaşan kişileri veya şirketleri takip etmelerini, ve aynı zamanda arkadaşlarıyla iletişim kurmalarını sağlayan bir sosyal medya platformudur.

 

Türkiye'de en popüler sosyal medya platformları arasında Twitter ilk sırada geliyor. Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alarak platformun ikonik mavi kuş logosunu değiştirip X'e dönüştürmüştü. Ancak son zamanlarda X platformunda erişim sorunları yaşanıyor.

TWITTER ÇÖKTÜ MÜ?

Türkiye'de yaklaşık 12 milyon kullanıcısı olan Twitter'da meydana gelen erişim sorunu, vatandaşları arama motorlarına yönlendirdi. Kullanıcılar, "Twitter çöktü mü?" sorusunun cevabını arıyor.

Twitter'da yaşanan erişim sorununa dair resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Now TV'de finali iddia edilen dizinin heyecanlandıran haberi: Güçlü kadro ile dikkat çekiyor
Partide görevi devralanlar dünyalık kapmış gibi davranıyorlar
Sinan Ateş suikastını azmettirenlerin hesaba çekilmesini en fazla isteyenlerdenim, fakat...
Gazetecilik skandalı
Emniyet’te kaset savaşlarının arkasında neler var?