Twitter ve Instagram'ın ardından WhatsApp'a geliyor! O hesaplar artık mavi tik alabilecek

WhatsApp, geçen yıldan beri üzerinde çalıştığı mavi tik özelliğini test aşamasına getirdi. Özellik etkinleştirildiğinde, belirli hesaplar mavi tik alabilecek. İşte detaylar...

WhatsApp, geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması, uzun süredir önemli bir güncelleme üzerinde çalışıyordu. Bu değişiklik ilk kez 2023 Eylül ayında ortaya çıktı ve uygulamadaki onay rozetlerinin mavi tik ile değiştirilmesini içeriyordu. Şimdi ise bu özelliğe ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

WhatsApp'ın "2.24.14.18" kodlu Android beta sürümüyle bazı kullanıcılar, doğrulanmış hesaplar için mavi tiklerin görünür hale gelmeye başladığını rapor etti. Bu durum, WhatsApp'ın yeni özelliğini aktif olarak test ettiğini gösteriyor.

RESMİ HESAPLAR ANLAŞILACAK

Bu yeni özellik sayesinde, kullanıcılar uygulamadaki hesapların veya toplulukların resmi olduğunu daha kolay anlayabilecekler. WhatsApp, bu adımıyla Facebook'un mavi tik uygulamasını WhatsApp'a taşıyarak Meta için daha tutarlı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

WhatsApp’ın test aşamasındaki bu yeni özelliğini ne zaman kullanıma sunacağı bilinmiyor. Fakat, mavi tik nispeten küçük bir güncelleme olacağı için bu özelliğin gelmesi de çok sürmez gibi duruyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.