Twitter web gerçek karanlık tema ile geliyor!

Twitter webTwitter web sürümü gerçek anlamda karanklık tema seçeneğine sahip oldu. Kademe kademe olarak sunulan bu tema ile Twitter karalara bürünüyor!

Twitter web sürümü gerçek anlamda karanklık tema seçeneğine sahip oldu. Kademe kademe olarak sunulan bu tema ile Twitter karalara bürünüyor!

Twitter , ilk olarak mobil uygulamasına karanlık tema seçeneğini getirmişti. İlk etapta bu karanlık tema siyahın açık tonu olarak bizlerle buluşmuş daha sonra da OLED ekranlar için tamamen siyah tema seçeneğine sahip olmuştu. Twitter web , aynı taktiği web sürümünde de uygulamaştı. Ancak Twitter’ın web sürümünde henüz gerçek siyah rengi maalesef ki kullanılamıyordu.

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre; Twitter, Pure Black olarak isimlendirilen tema seçeneğini kademe kademe sunmaya başladı. Ayarlar ve gizlilik>Ekran seçeneğinden aktif edilecek olan Pure Black tema şimdilik Türkiye’de kullanıma sunulmadı.

Pure Black ile ayrıca tarih olan tema renk seçenekleri de Twitter’a ekleniyor. Bu sayede Twitter’ınızı kişiselleştirebileceksiniz. Önümüzdeki günlerde Türkiye’de de kullanılmasını beklediğimiz temanın oldukça hoş göründüğünü söyleyebiliriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!