Twitter yalnızca beş kez düzenleme yapabileceğinizi duyurdu

Geçen hafta Twitter, kullanıcıların uygulama çıktığından beri çok talep ettiği bir düzenleme düğmesini nihayet tanıtacağını duyurdu.

TechCrunch’ın bildirdiğine göre, gönderdikten sonra 30 dakikaya kadar değişiklik yapmanıza izin veren Twitter şimdi yalnızca beş kez düzenleme yapabileceğinizi duyurdu. Düzenlemeyle ilgili endişenin sebebi insanların güvenlik açısından farklı içerikler ile kafaları karıştırması olabilir. Uzmanlar The Washington Post’a verdiği demeçte, tweetleri düzenlemenin yanlış bilgi, dolandırıcılık ve daha fazlasını yaymak için potansiyel olarak kötüye kullanılabileceğini söyledi. Bu nedenle, beş kez düzenleme sınırı bu tür kötüye kullanımı önlemenin bir yolu olabilir, ancak Twitter TechCrunch’a şu anda topladığı kullanıcı verilerine göre düzenleme sayısının değişebileceğini söyledi.

Şirket daha önce, özelliğin önce “tek bir ülkede” Blue abonelerine geleceğini zaten duyurdu. Şimdi, bu ayın sonunda Yeni Zelanda’da piyasaya sürüleceğini doğruladı ve şirket, nasıl kullanıldığı hakkında daha fazla bilgi edindiğinde, Avustralya, Kanada ve ABD’deki Twitter Blue kullanıcılarına sunulacak. Şimdiye kadar, ücretli hizmet yalnızca bu dört ülkede kullanılabilir. Elon Musk’ın şirketi satın alması bir süredir gündemde olmasına rağmen henüz bu konuyla ilgili aktif bir gelişme yaşanmadı, ancak şirket güvenlik ve gizlilik ile ilgili yeni özelliklerini duyurmaya başladı. Bu kapsamda uzun süredir beklenen tweet düzenleme de etklenen yeni özellikler arasında karşımıza çıkacak.

Razer Kraken Multi-Platform Wired Gaming Headset kulaklık

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar