Twitter'a Youtube'da olan o özellik geliyor! Fenomenler çıldıracak

X (Twitter), geçmiş yıllarda denediği bir özelliği yakın zamanda platformuna ekleyebilir. Bu özellik, Youtube'da bulunan bir özellik olup, sosyal medya fenomenleri tarafından olumsuz karşılanabilir. İşte konuyla ilgili detaylar...

Sosyal medya platformu X (Twitter), Elon Musk'ın satın almadan önce 2021'de test ettiği, gönderilere verilen yanıtlar için negatif oy kullanma özelliğini yakın bir gelecekte aktif hale getirebilir. Şirketin iOS uygulamasındaki kodlar, Twitter'ın yalnızca yanıtların sıralanma düzenini geliştirmeyi amaçladığını, bu çerçevede negatif oy seçeneğini düşündüğünü gösteriyor.

'BEĞENMEDİM' TUŞU EKLENECEK

Webrazzi'deki habere göre, söz konusu kod, uygulamanın lansmanından önce düzenli olarak yeni özellikleri keşfeden tersine mühendis Aaron Perris tarafından ilk kez tespit edildi.

Bir uygulamanın kodunda belirli bir özelliğe işaret edilmesi, şirketin bu özelliği mutlaka kullanıma sunacağı anlamına gelmez. Özellikle sosyal medya platformları gibi şirketler, yeni özellikleri halka sunmadan önce genellikle dahili olarak test eder ve değerlendirirler.

YAKIN ZAMANDA TEST EDİLECEK

X mühendisi Jay Baxter ve Elon Musk'ın görüşleri, içerik sıralamasını iyileştirmek için olumsuz sinyalleri kullanma fikrini aktif olarak değerlendiriyor olabilir. Bu durum, olumsuz oyların yakın gelecekte aktif hale getirilebileceğini işaret ediyor.

Jay Baxter, X'in Topluluk Notları özelliği üzerinde çalışan deneyimli bir makine öğrenimi mühendisi olarak, mevcut kitle kaynaklı doğruluk kontrol sürecini referans alarak olumsuz geri bildirimlerin entegrasyonunun potansiyel faydalarına vurgu yapıyor. Ayrıca, grup düşüncesini engellemek için özel derecelendirme stratejilerinin kullanılmasının önemini vurguluyor. Bu durum, özelliğin ilerleyen zamanlarda aktif hale getirilebileceği konusunda bir işaret olarak değerlendirilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.