Twitter'dan açıklama "Sorun sistemsel bir hata"

X platformunda bugün birçok görsel içerik, beklenmedik bir şekilde "hassas" olarak etiketlendi. Bu durum, X'in sahibi olan Elon Musk'ın sosyal medya mecrasında yaşanan bir sistemsel hatanın sonucu olarak ortaya çıktı.

Twitter platformunda bugün birçok görsel içerik, beklenmedik bir şekilde "hassas" olarak etiketlendi. Bu durum, X'in sahibi olan Elon Musk'ın sosyal medya mecrasında yaşanan bir sistemsel hatanın sonucu olarak ortaya çıktı.

X, HASSAS ETİKETLEME HATASIYLA GÜNDEMDE

Eski adıyla Twitter, yeni adıyla X'te meydana gelen olay, birçok kullanıcının paylaşımlarının yanlışlıkla "hassas" olarak etiketlenmesiyle ilgili. Şirket, bu durumu bir sistem hatası olarak açıkladı ve temel sorunun düzeltilmekte olduğunu belirtti.

SİSTEM HATASI GİDERİLİYOR

X'ten yapılan açıklamada, yaşanan sorunun sistemsel bir hata olduğu ve temel sorunun düzeltildiği vurgulandı. Şirket, etkilenen gönderilerdeki "hassas medya" etiketlerini kaldırmak için şu anda çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Yapılan açıklamada "Bugün sistemimizdeki bir hata, X'in çok sayıda gönderiyi yanlışlıkla Hassas Medya olarak etiketlemesine neden oldu. Temel sorunu düzelttik ve şu anda etkilenen yayınlardaki etiketleri kaldırmak için çalışıyoruz." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Çocukları internette güvende tutmanın yolları nelerdir?
Oyun tasarımında persona: Meğer bu yüzden oyun bağımlısı oluyormuşuz!
Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!
Oyun dünyasında RTS nedir?