Ubisoft’un açık dünya Avatar oyunu hakkında son bilgiler

Avatar yeni filmi ile gişelerin altını üstüne getirdi ve şimdi çok daha fazlası da mevcut. İşte tüm detaylar.

Şirketin Summer Game Fest önizleme etkinliğinde Avatar: Frontiers of Pandora’nın hikayesine ve oynanışına kapsamlı bir bakış sunuldu. James Cameron oyunu önceden kaydedilmiş bir bölümde tanıttı ve “yeni ortamlar, yeni flora, fauna ve karakterler” gibi seçeneklerden söz etti.

Sinematik bir fragman, bu hikayenin Avatar filmlerine nasıl uyacağını ortaya koydu. Oyun, ilk filmdeki olaylar sırasında kaçırılan ve insan işgalciler tarafından eğitilen bir kahramanın olaylarını kapsayacak. Avatar’ın sonundaki olaylardan sonra, kriyojenik olarak dondurulacaksınız ve ardından 15 yıl sonra RDA’nın devam eden istilasına karşı savaşmak için zamanında çözüleceksiniz.

Oyunun kendisi, Na’vi becerilerini ve silahlarını insan saldırı silahları ve bir veya iki sıradan roketatar ile birleştirebileceğiniz açık dünya birinci şahıs aksiyon-macera oyunu. Oyunun arkasındaki stüdyo Massive, en son Tom Clancy’s The Division 2’deki çalışmasıyla biliniyor. Na’vi içgüdüleriniz, düşmanları ve çevre özelliklerini tespit etmek için bir tarayıcı gibi çalışacak.

Karakterinizi kendi oyun tarzınıza uyacak şekilde büyütebilecek, kaynaklardan silahlar ve eşyalar üretebilecek ve kendi becerilerinizi uygun gördüğünüz şekilde yükseltebileceksiniz. Beceri ağacı, bitkilerle ve diğer Na’vilerle etkileşime girerek, Na’vi mirasınız hakkında derinleşen anlayışınıza bağlı çeviklik ve diğer niteliklere yönelik yükseltmeleri içerecek.

Apple, uygun fiyatlı Vision Pro kulaklık üzerinde çalışıyor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi
Ücretsiz Spotify kullanıcıları için kötü haber: Bu özellik sadece Premium abonelere sunulacak
Artık tablet, oyun konsolu ve modemler de TSE onaylı yenilenecek!
Microsoft'un Mobil Oyun Mağazası Yolda: Candy Crush ve Minecraft'ten Başlayacak
Google'a rakip olacak: OpenAI'dan yapay zekalı arama motoru!