Üç büyükler Zübeyde Hanım’ı Rahmetle Andı

Üç büyükler, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ı vefatının 101’inci senesinde rahmet ve saygıyla andı.

Üç büyükler olarak bilinen Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın vefatının 101’inci yıl dönümünü sebebiyle sosyal medya hesaplarından birer mesaj yayınladı.

Beşiktaş 

Beşiktaş’ın yayınladığı mesajda, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarken kulübümüze emanet ettiği değerli annesi Zübeyde Hanım’ı, vefatının 101. yıl dönümünde saygıyla ve rahmet ve saygıyla anıyoruz” denildi.

Fenerbahçe

Fenerbahçe ise, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün değerli annesi Zübeyde Hanım’ı, vefatının 101. senesinde rahmet ve minnetle anıyoruz” mesajını yayınladı.

Galatasaray

Galatasaray’ın mesajında da, “Kutlu yazgısıyla Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü dünyaya getirerek bir milletin geleceğini aydınlatmış Cumhuriyetimizin Büyük Annesi Zübeyde Hanım’ı ölüm yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz. Müteşekkiriz” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

O Sanatçının Cinsellik İtirafı Olay Olmuştu! Gökhan Özen gündem oldu!
Türkiye'nin Savunma Sanayisi Zaferi: Bayraktar TB2 SİHA'ları Polonya'ya Teslim Edildi!
Seda ve Ümit Erdim Çiftinden Ayrılık Haberi!
Özel’den Türkan Saylan paylaşımı geldi: "Hepimize yol gösterdi"
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 19 yeni il müdürü atanması gerçekleştirildi