Uçaklarda o hizmet ücretsiz hale gelecek: Resmi duyuru yapıldı!

THY, mevcut filosundaki uçakları yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle güçlendirmeyi ve yeni uçaklarına daha verimli IFC teknolojilerini entegre etmeyi planlıyor.

THY, mevcut filosundaki uçakları yeni uçak içi bağlantı (IFC) teknolojileriyle güçlendirmeyi ve yeni uçaklarına daha verimli IFC teknolojilerini entegre etmeyi planlıyor. Bu yeni teknolojiler sayesinde Türk Hava Yolları, yolcularının seyahat sırasında dijital ihtiyaçlarını daha iyi karşılamayı hedefliyor.

Bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi, filosundaki tüm uçaklar için en iyi IFC hizmet çözümlerini sunabilecek yerel ve uluslararası tedarikçilerle iş birliği yapma görüşmeleri yürütüyor. Ayrıca, bu bağlantı hizmetlerine yönelik çözümlerin geliştirilmesinde Türk şirketlerine de destek veriyor.

Bu bağlamda, Türk Hava Yolları, sertifikalı havacılık ürünleri sağlayıcısı TCI Aircraft Interiors ve uydu teknolojilerinde bölgesel bir lider olan Türksat ile bir Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı. İmzalanan anlaşma, Türk Hava Yolları'nın milli kapasitesinden yararlanma yeteneğini ve Türk şirketlerinin IFC sektöründe yer edinmelerine yönelik desteğini ön plana çıkarıyor. Bu kapsamda, 2025 yılı itibarıyla filosunun büyük bir bölümünde sunduğu IFC hizmetini tüm filosuna yayarak, yolcularına kesintisiz, hızlı ve ücretsiz IFC hizmeti sunmayı hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.