Uçakta olay çıkartan Dilan Çıtak Tatlıses kendisini savundu

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, THY uçağında kedisini kucağına aldığı için kabin memuruna saldırdı ve İstanbul Havalimanı'nda polisle tartıştı. Sosyal medyada kendini savunan Çıtak Tatlıses, "Kedime yapılan için mi bu karalama kampanyası?" dedi.

İBRAHİM TATLISES'İN KIZI DİLAN ÇITAK TATLISES'İN HAVALIMANINDA ÇIKARDIĞI OLAY

Türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz günlerde THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağında yaşanan olaylarla gündeme geldi. Çıtak Tatlıses, uçağın kabininde kedisini pusetten çıkararak kucağına aldı. Kabin memuru, bu hareketi nedeniyle Çıtak Tatlıses'i uyardı, ancak yaşanan tartışma sonucunda Çıtak Tatlıses kabin memuruna saldırdı.

İSTANBUL HAVALİMANI'NDA GERGİN ANLAR

İstanbul Havalimanı'na inişin ardından Çıtak Tatlıses, bir polis memuruna da sert sözler sarfetti. Polis memuruna "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada yerler koçum" diyerek tehditlerde bulundu.

SOSYAL MEDYADA AÇIKLAMA

Olayın ardından Dilan Çıtak Tatlıses, Instagram hesabında ağlayarak çektiği bir video paylaştı. Videoda, "Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasbetmedim!! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornom da çıkmadı!!! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?" diyerek kendini savundu. 

Dilan Çıtak’ın bu açıklamaları ve olayın detayları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.