Uçakta Sigara Skandalı: Yolcu Gözaltına Alındı!

İzmir-Ankara seferini yapan Ajet Havayolları’na ait uçakta, bir yolcunun iniş sırasında tuvalette sigara içtiği kabin ekibi tarafından tespit edildi. Uyarıları dikkate almayan yolcu, olay çıkardı ve gözaltına alındı. Tüm detaylar burada...

TC-JFT kuyruk tescilli Ajet Havayolları'na ait uçak, saat 18.00'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan kalkış yaparak Ankara Esenboğa seferini gerçekleştirdi. Ancak, iniş sırasında yaşanan olaylar uçuşu gölgeledi.

TUVALETTE SIGARA İÇTI

Uçak inişe geçtiği sırada, yolculardan birinin tuvalette sigara içtiği kabin ekibi tarafından fark edildi. Uyarılara aldırış etmeyen yolcu, durumu daha da zorlaştırdı. Kabin ekibi durumu derhal uçağın pilotuna bildirdi ve pilot da hava trafik kontrolü ile irtibata geçerek park pozisyonuna polis talebinde bulundu.

KABIN EKIBINE SALDIRI

İddiaya göre, sigara içen yolcu, kendisini uyaran kabin ekibi ve diğer yolculara saldırıda bulundu. Bu olaylara rağmen, uçak saat 19.05'te Ankara Esenboğa Havalimanı’na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı. Olay çıkaran yolcu, inişin hemen ardından polis tarafından gözaltına alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.