UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Güncel Maç Sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçlarında Lazio, Bayern Münih'i 1-0 Yendi, Paris Saint-Germain (PSG) Real Sociedad'ı 2-0 Mağlup Etti. Maça ilişkin daha fazla detay için devamı...

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kapsamında oynanan heyecan dolu maçlarda, Lazio ve PSG, rakiplerini mağlup ederek avantajlı bir pozisyon elde etti.

İtalya'nın temsilcisi Lazio, evinde Almanya ekibi Bayern Münih'i ağırladı. Mücadelede Bayern Münihli Dayot Upamecano'nun 67. dakikada yaptığı faul sonrasında Ciro Immobile'nin penaltı golüyle skoru 1-0'a getiren Lazio, avantajlı bir galibiyet elde etti. Bu maçta Upamecano'ya gösterilen kırmızı kart da Bayern Münih'i zor durumda bıraktı.

Fransız devi PSG ise Parc des Princes Stadı'nda İspanyol ekibi Real Sociedad'ı konuk etti. Mücadelenin 58. dakikasında Kylian Mbappe ve 70. dakikasında Bradley Barcola'nın attığı gollerle PSG, Real Sociedad'ı 2-0 mağlup ederek önemli bir avantaj elde etti.

Her iki eşleşmenin rövanş maçları ise 5 Mart Salı günü oynanacak ve futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği bu karşılaşmalar, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen ekipleri belirleyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Galatasaray'ın İleri Dörtlüsü: Şampiyonluk Yolunda Parlayan Yıldızlar!
UEFA Şampiyonlar Ligi Finali: Dortmund ve Real Madrid Karşı Karşıya
Nikola Jokic, Üçüncü MVP Ödülüyle NBA Tarihine İsim Yazdırdı
Kayserispor'a FIFA'dan Transfer Yasağı: Kurallara Uyum İhlali
Real Madrid Bayern Münih Maçında Tartışmalı Ofsayt Kararı