UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan bitmiyor! Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final zamanı! Arsenal, sahasında Bayern Münih ile kozlarını paylaşırken; Manchester City ise Real Madrid deplasmanına davet edildi.. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan bitmek bilmiyor!

Avrupa futbol kulüpleri düzeyindeki en önemli organizasyon olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Futbolseverleri önemli maçlar bekliyor. Akşamın beklenen maçlarında Arsenal ve Bayern Münih ile Real Madrid ve Manchester City mücadele edecek. Bayern Münih, Almanya Bundesliga'da hayal kırıklığı yaşadı. Şampiyonluğu Bayer Leverkusen'e kaybeden Bayern Münih, İngiltere'den dönen rakibinin bir puan gerisinde bulunuyor. TS Saat 22.00'de başlayacak karşılaşma TV8.5'ten canlı izlenebilecek.

Gecenin ikinci maçında UEFA Şampiyonlar Ligi'nin tartışmasız en başarılı kulübü Real Madrid, son şampiyon Manchester City'yi ağırlıyor.  İspanya LaLiga'da mutlu sona ulaşmak için gün sayan Real Madrid, inanılmaz formda olan Manchester City'yi yenmeyi umuyor. City'nin tek düşüncesi İspanya'dan galibiyetle dönmek. TSI bu devasa savaşta. Saat 22:00'de başlayacak maç Exxen ekranlarında canlı yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin final maçı, yarı finali 30 Nisan - 1 Mayıs tarihleri ​​arasında oynanacak. ve 7-8 Mayıs tarihleri ​​arasında 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadyumu'nda gerçekleşecek..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fatih Terim'in Panathinaikos Serüveni Kısa Sürdü: Yeni Teknik Direktör Belirlendi!
Hollanda, Euro 2024 için Yıldızlarla Dolu Kadrosunu Açıkladı: Wout Weghorst da Listede!
Liverpool'da 2 Ayrılık Acısı!
Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor
Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi