UEFA'dan Galatasaray'a "zemin" uyarısı!

Galatasaray, milli arada stadyum zeminindeki bozulmaları onarmak için harekete geçti. UEFA'nın uyarıları sonrası çim bakıma alındı. 19 Ekim’de Antalyaspor ile deplasmanda başlayacakları zorlu periyotta, Elfsborg, Beşiktaş, Tottenham ve Samsunspor ile 4 maçı da kendi evlerinde oynayacaklar.

Galatasaray, milli arada stadyum zemininde oluşan bozulmaları düzeltmek için çalışmalarını hızlandırdı. UEFA'nın uyarıları doğrultusunda yapılan düzenlemelerle, takıma ev sahipliği yapacak Rams Park'ta çim bakıma alındı. Sarı-kırmızılı ekip, zorlu maçlar öncesinde zeminin iyileştirilmesini hedefliyor.

Galatasaray, milli arada stadyum zeminindeki bozulmaları onarmak için çalışmalara başladı. UEFA'nın sarı-kırmızılı takıma bu konuda uyarılarda bulunduğu bildirildi. 

Futbolcular milli arada tatile giderken, Galatasaray’ın ev sahibi olduğu Rams Park'ta da bakımlar hızla devam ediyor. Sabah gazetesinin haberine göre, son dönemde dikkat çeken zemin problemleri nedeniyle stat yetkilileri çimi bakıma aldı. Ayrıca, UEFA'nın saha kenarlarının yokuş olduğu uyarısı üzerine gerekli düzenlemelerin yapıldığı öğrenildi.

Galatasaray, milli aranın ardından 19 Ekim'de Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, daha sonra sırasıyla Elfsborg, Beşiktaş, Tottenham ve Samsunspor ile 4 maçını kendi evinde oynayacak. Teknik direktör Okan Buruk’un da zeminin düzeltilmesini ve zorlu periyoda hazırlanmasını istediği belirtiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.