Ufak Tefek Cinayetler’in yıldızı Tülin Ece’nin son halini gören şaştı kaldı! “Bunu kendine neden yaptın”

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakterinin gençliğine yaşam veren Tülin Ece oyunculuğu ve güzelliğiyle büyük beğeni toplamıştı. Kariyerine başarıya ulaşmış dizilerde devam eden Ece'nin son halini görenler adeta şaşkına...

Sefirin Kızı, Ufak Tefek Cinayetler, Bir Peri Masalı benzer biçimde dizilerde rol alan Tülin Ece son pozlarıyla ilgi odağı oldu. Değişimiyle şaşırtan Ece'nin son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Tülin Ece ilk oyunculuk deneyimini Yılanların Öcü dizisiyle yaşadı. Daha sonrasında Yazın Öyküsü ve Bodrum Masalı'nda da rol alan meşhur isim Ufak Tefek Cinayetler ile büyük çıkış elde etti.

Şimdilerde sarı saçlı olan ve değişimiyle oldukça şaşırtan Ece hakkında sosyal medyada "Bunu kendine neden yaptın", "Çok şaşırdım", "Tek bir sual neden", "Gördüğüm en değişimli estetik" yorumları yapılmış oldu.

1991 doğumlu olan meşhur ismin pozlarına adeta yorum yağdı.

Sosyal medya hesabını etken kulanan başarıya ulaşmış oyuncunun rol almış olduğu yapımlar içinde Evlilik Hakkında Her Şey ve Kırlangıç Fırtınası da bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.