Uğur Dündar açıkladı: 'Reha Muhtar bu hafta taburcu olacak'

Haber spikeri Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonrası üç aydır tedavi gördüğü hastaneden taburcu olmaya hazırlanıyor. 20 Ağustos'ta yaralanarak yoğun bakıma alınan Muhtar'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Reha Muhtar, evinde geçirdiği kaza sonrası üç aydır hastanede tedavi görüyor. Sağlığına kavuştuğu belirtilen Muhtar'ın bu hafta taburcu olacağı açıklandı. Sevenleri sevgi ve şifa dilekleriyle onu bekliyor.

Evinde geçirdiği kaza sonrası yaklaşık üç aydır hastanede tedavi gören haber spikeri Reha Muhtar'ın taburcu olacağı açıklandı.

20 Ağustos'ta evinde düşerek yaralanan Muhtar, hastaneye kaldırıldıktan sonra yoğun bakıma alınmış ve iki kez entübe edilmişti. Hastanede onu ziyaret eden gazeteci Uğur Dündar, şu bilgileri paylaştı:

"Her pazar olduğu gibi dün, sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı hastanede ziyaret ettim. Sağlığına tamamen kavuşmuş olmasının sevincini yaşadım. Bu hafta taburcu olacak. Sevenlerine ve şifa dileklerini eksik etmeyenlere duyurulur."

NE OLMUŞTU?

Reha Muhtar, evinde geçirdiği bir kaza sonucu düşerek yaralandı. 20 Ağustos'ta hastaneye kaldırıldı ve durumu ciddiyetini koruyarak yoğun bakıma alındı. İki kez entübe edilen Muhtar, yaklaşık üç ay boyunca hastanede tedavi gördü. Son olarak, sağlık durumunun iyiye gittiği ve taburcu olacağı açıklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.