Uğur Dündar: "Taçsız Kral yaşasaydı topu kaleye göndermek yerine auto atardı"

Fenerbahçe Divan Başkanı Uğur Dündar, Galatasaraylı futbolculara Süper Kupa maçı üstünden Metin Oktay’ı hatırlatarak tepki gösterdi. Dündar, "Taçsız Kral yaşasaydı, kaptan olsaydı o topu kaleye değil auto atardı" dedi.

Fenerbahçe'nin Süper Kupa finalinde stadı terk etmesinin ardından tepkiler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe, Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa maçına U-19 takımıyla çıktı ancak Mauro Icardi'nin ilk dakikada attığı golün ardından sahadan çekildi. Bu durum karşısında Galatasaraylı futbolcular kutlamalara başladı. Ancak, bu tepkisizlik durumu Fenerbahçe Divan Başkanı Uğur Dündar'dan ilk tepkiyi aldı. Dündar, Galatasaray'ın efsane isimlerinden biri olan Metin Oktay'ı anarak şu sözleri dile getirdi:

"Tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmuş "Taçsız Kral" Metin Oktay yaşıyor ve dün gece kaptanlık yapıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı! Ayrıca takım arkadaşlarının sanki zorlu bir maçtan sonra kupayı almışlar gibi çocuksu sevinç gösterileri yapmalarını engeller, olgunlukla kabul ederdi. Çünkü Fenerbahçelilerin o eylemi yalnız kendi kulüpleri için değil, TFF’nin adaletsizliğine karşı tüm kulüpler için yaptıkları bir eylem olduğunu bilirdi. Eeee insan durduk yere "Taçsız Kral" olarak anılmıyor! Mekanı cennet olsun…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.