Ugur Sofu Yeni Single Projesiyle Geliyor

2021 yılında bir çok hit şarkısı “Sen” ile müzik piyasasına başarılı bir giriş yapan Ugur Sofu, son çıkarmış olduğu “Yalan Dünya” adlı şarkısının ardından yeni single çalışması “SARI KIZ”ı müzik severlerin beğenisine sunuyor.

Güvercin Müzik etiketini taşıyan ve aranjesi Ali Taşyürek’e ait olan Sarı Kız adlı eser tüm dijital platformlarda yerini aldı.

MovyPr ajansı ile anlaşma yapan Uğur Sofu 2022 yıllında bir çok farklı Sosyal Medya projeleri ile karşımızda olacağını açıklayarak büyük bir merak uyandırdı.

Ocak ayında çok fazla Tv ve Radyo kanallarına konuk olacak olan Uğur Sofu'nun önümüzdeki günlerde Türkiye'de olması bekleniyor.

Ugur Sofu Kimdir?
02.06.1987 tarihinde Almanya Darmstadt’da dünyaya gelen Uğur Sofu, Ilk ve orta öğrenimini Ober-Ramstadt’da tamamladı. Çok küçük yaşlarda müziğe olan sevdasını ve yeteneğini fark eden Sofu, Ailesindeki ve çevresindeki müzik gruplarını örnek alarak müzik eğitimine başlamaya 10 yaşında karar vermiştir. Ozan Müzik Evi Eğitim Merkezi'nde bir süre nota ve şan dersleri alan Uğur, 2006 yıllında kuzeni Eren Ilhan ile Grup Hazal’ı kurmuştur. Doğu yöresine has türküler ve halayları ile kendine öz bir repertuar geliştiren Grup Hazal Avrupa’nın dört bir yanında canlı performans sergilemektedir. 2012 yıllında Kemal Alaçayır gibi ünlü üstadlar ile çalışıp Aşık Ali Nurşaniy’e ait olan Zorda Şimdi eserini tekrar düzenleyerek ilk profesyonel kliplerine imza atmışlardır.

Şarkılarımın Bütün PR işlemleri Movypr Tarafından yapılmaktadır.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
Ankara hava durumu: 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?
Türkiye haritası yeniden kıpkırmızı oldu: Haberler kötü!