Uğurcan Çakır'dan takım arkadaşlarına sert sözler: 'Utanç duyuyorum'

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, Göztepe'ye 2-1 yenildikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, mağlubiyetin kendisini utandırdığını belirtti. Takım arkadaşlarını eleştiren Çakır, "Bir kişi fazlaydık ama herkes kaçak oynadı, sahada saklandı. Göztepe daha istekliydi, kendimizi sorgulamalıyız." dedi.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Göztepe’ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mağlubiyetin kendisini derinden üzdüğünü ve utanç duyduğunu belirten Çakır, takım arkadaşlarının sahada sorumluluktan kaçındığını ifade ederek kendilerini eleştirdi.

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Göztepe’ye 2-1 yenildikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mağlubiyetin kendisini derinden etkilediğini ve utanç duyduğunu belirten Çakır, takım arkadaşlarının performansını eleştirerek "Herkes kaçak oynamaya başladı" dedi.

İzmir'de oynanan maçta 10 kişi kalan Göztepe'ye karşı sahadan mağlup ayrılan Trabzonspor, bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı. Kalede önemli kurtarışlar yapan Uğurcan Çakır, uzatma dakikalarında gelen golle mağlubiyete engel olamadı.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Çakır, "Maça iyi başladık ve Göztepe'nin baskı yapmasını bekliyorduk. Ancak kırmızı kart sonrası oyun planımız tamamen çöktü. Herkes sahada saklandı. Bir kişi fazla olmamıza rağmen Göztepe bizden daha çok oynuyordu" ifadelerini kullandı.

Çakır, Göztepe'nin galibiyeti hak ettiğini vurgulayarak, "Onları tebrik ediyorum. Bu yenilgiden ötürü utanç duyuyorum. Takım olarak herkesin kendini sorgulaması, daha çok çalışması ve birlikte hareket etmesi gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.