Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor'dan ayrılacağı kesinleşti! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Tecrübeli kaleci Uğurcan Çakır, özellikle geçen sezon Trabzonspor'da beklenen performansı gösteremeyerek hayal kırıklığı yarattı ve şimdi Trabzonspor'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Uğurcan Çakır'ın yeni takımı da netleşmiş durumda.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'da yoğun bir transfer dönemi yaşanıyor. Kulüp, tecrübeli kaleci Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmak için adımlarını hızlandırdı. Uğurcan Çakır'ın yeni takımı ise henüz resmi olarak açıklanmamış durumda.

Trabzonspor, transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak ve Anthony Nwakaeme gibi oyuncuları kadrosuna kattı. Şimdi ise Uğurcan Çakır ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Tivibu Spor'dan Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Trabzonspor'un deneyimli kalecisi Uğurcan Çakır, yeni sezonda Suudi Arabistan'da forma giyecek. Konuksever, Uğurcan Çakır için gelen teklifleri açıklarken, "Uğurcan Çakır'ın Arabistan'a transfer olacağını düşünüyorum. Kendisine çok ciddi bir teklif var. Ayrıca Trabzonspor'un Kayserispor kalecisi Bilal'e ilgi gösterdiğini de söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

EURO 2024'te A Milli Takım kadrosunda yer alan Uğurcan Çakır'ın, turnuvadan sonra Trabzonspor'dan ayrılarak Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.