Ukrayna, Zafer Planı'nı bu hafta Avrupa'ya sunacak

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna Savaşı'nı sona erdirmek için hazırladıkları Zafer Planı'nı bu hafta Avrupalı müttefiklere sunacaklarını duyurdu.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna Savaşı'nı sona erdirmek amacıyla hazırladıkları Zafer Planı'nı bu hafta içinde Avrupalı müttefiklere sunacaklarını duyurdu. Zelenskiy, planın detaylarını Ukrayna halkıyla da paylaşacaklarını belirtti.

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı'nı sona erdirmek için Kiev'in hazırladığı Zafer Planı'nı bu hafta içinde tüm Avrupalı müttefiklere sunacaklarını açıkladı.

Zelenskiy, X hesabından yaptığı paylaşımda, devam eden savaşla ilgili son durumu değerlendirdi. Rusya'yı savaşı adil bir şekilde bitirmeye zorlamayı hedefleyen Zafer Planı'nın bu hafta Avrupalı ortaklara sunulacağını belirtti. 

Zelenskiy, planın Ukrayna halkına da tanıtılacağını ifade ederek, "Zafer Planı, ortaklarımızdan aldığımız ilk yanıtla birlikte kamuoyuna açıklanacak. Ukrayna'nın gerçekten maksimum desteğe ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.