Ukrayna'da darbeciler küçük kızlara tecavüz etmiş!

Ukrayna parlamentosundan milletvekili Tatyana Chronovol, Tornado paramiler güçleri komutanlarının elinde yaşı küçük kız çocuklarının tecavüze uğradığı kamera görüntülerinin bulunduğunu iddia etti.Chronovol, 112 Ukrayna...

Ukrayna parlamentosundan milletvekili Tatyana Chronovol, Tornado paramiler güçleri komutanlarının elinde yaşı küçük kız çocuklarının tecavüze uğradığı kamera görüntülerinin bulunduğunu iddia etti.

Chronovol, 112 Ukrayna kanalına verdiği röportajda söz konusu görüntülerin gözaltına alınan Tornado paramiliter güçleri komutanlarının cep telefonlarında yer aldığını belirtti.

Ukrayna parlamentosu Verkhovna Rada'da konuşan vekil, paramilterler tarafından tecavüze uğrayan bebeklerin de olduğunu aktardı.

Edinilen bilgiye göre Tornado güçlerinin Ukrayna'nın doğusundaki Luhansk eyaletinin Lisichansk kasabasında adam kaçırma, işkence, tecavüz, yağmacılık gibi çok sayıda savaş suçuna imza attığı bildiriliyor.

Tornado güçlerinin Ekim 2014'te Ukrayna İçişleri Bakanlığı'na bağlı olarak kurulduğu ve Shakhtersk Taburu'nun alt grubu olarak çatışmalara katıldığı belirtiliyor. Ukrayna'da iktidar 2013 yılında gerçekleşen AB ve ABD destekli darbe ile faşistlerin eline geçmişti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Tamamen yapay zeka görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip!
ABD'nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskele tamamlanmış durumda
İtalya'da Bomba Tehlikesi! 36 Bin Kişi Tahliye Edildi!
Stormy Daniels, Trump'ın "sus payı" davasında yaşamının kaosa dönüştüğünü ifade etti
Netanyahu müzakere heyetine talimat verdi: "Israrcı olmaya devam edin”