Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Düzce'ye geliyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün öncülüğünde hazırlanan Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi'nin açılış etkinliği, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün öncülüğünde hazırlanan Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi'nin açılış etkinliği, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla 8 Ocak Pazartesi günü Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

AVRUPA BİRLİĞİ FON DESTEĞİYLE 1 MİLYON 350 BİN EURO HİBE
Düzce Belediyesi, Avrupa Birliği fonlarından destek alarak sürdürülebilir ulaşım sistemlerini destekleyen projelere yönelik girişimlerde bulunmuştu. Bu kapsamda Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi'ne 1 milyon 350 bin Euro hibe sağlandı ve proje uygulama aşamasına geçiyor. Bu proje, Türkiye'de il bazında ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

KENTSEL ULAŞIMIN GELECEĞİ İÇİN HAYATİ BİR PLAN
Projenin amacı, Düzce'nin kent içi ulaşım sistemlerini geliştirerek yaşanabilir bir çevre ve etkili bir ulaşım ağı oluşturmak. Toplu taşıma sistemlerindeki etkinlik ve erişilebilirliği artırmak, çevre dostu alternatiflerin teşvik edilmesi, altyapının güçlendirilmesi ve akıllı trafik yönetimi gibi önemli unsurları içeriyor.

MEVCUT SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN KAPSAMLI PLAN
Plan, şehir içi trafik yoğunluğunu azaltmayı, karbon salınımını düşürmeyi ve ulaşımın maliyet etkinliğini artırmayı hedefliyor. Bunun için teknolojik yeniliklerin yanı sıra çözüm odaklı bir yaklaşımla mevcut sorunları analiz edecek ve akıllı ulaşım sistemlerinin benimsenmesini teşvik edecek.

PROJENİN AÇILIŞI
Düzce Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Projesi'nin açılış etkinliği 8 Ocak Pazartesi günü saat 09:00'da Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Bu önemli etkinliğe Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!