"Ülke olarak gerginlikten besleniyoruz"

Spor Toto Süper Lig'de 29 Nisan Cuma günü Galatasaray ile karşılaşacak Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Hamzaoğlu, müsabakaya en iyi şekilde hazırlandıklarını...

Spor Toto Süper Lig'de 29 Nisan Cuma günü Galatasaray ile karşılaşacak Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Hamzaoğlu, müsabakaya en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylara değinen Hamzaoğlu, taraftarların hep kazanma odaklı futbol arzuladığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hep sonuca odaklıyız. Bu bir spor. Bunu unuttuk yani. Spor olduğunu unuttuk. İnsanların bundan keyif aldığını unuttuk. Bugün kimse keyif almıyor. Herkes bir gerginlik içerisinde futbol izliyor, oynuyor ya da yöneticilik yapıyor. Bunu biz bu hale getiriyoruz. Kimse de buna 'dur' demiyor. Yani bir akım başlatılmıyor. Biz ülke olarak maalesef gerginlikten besleniyoruz. Bundan keyif alıyoruz. Yapacak bir şey yok. Yani bu güzelim oyunu böyle çirkinleştiriyoruz. Başka bir izahı yok."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Ali Çamdalı açıklama yaptı! "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"
Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"