Ülkenin çivisi çıktı: Tecavüze uğrayan kedi kurtarılamadı

Marmaris'te dün hayvanseverler tarafından trafik kazası şüphesiyle veterinere getirilen 2 yaşındaki dişi sokak kedisine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tecavüz edildiği ortaya çıktı. Veteriner kliniğinde tedaviye alınan...

Marmaris'te dün hayvanseverler tarafından trafik kazası şüphesiyle veterinere getirilen 2 yaşındaki dişi sokak kedisine, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tecavüz edildiği ortaya çıktı. Veteriner kliniğinde tedaviye alınan kedi, bu sabah öldü. Sokak kedisi, hayvanseverler tarafından, gömülmek üzere teslim alındı.

Uzman Veteriner Hekim Deniz Yosun Switijnk, "Sokak kedisi bizlere getirildiğinde yaptığımız tespitte yaşaması bile mucize idi. Kedinin iyileşmesi için seferber olduk, çeşitli tedavi yöntemlerini kullandık. Ne yazık ki bugün sabah kedimizi kaybettik" dedi.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ise olayın meydana geldiği iddia edilen Uzunyalı Mevkii sahil yürüyüş yolunda mobese kameralarında yaptığı incelemede bir delile ulaşamadığı öğrenildi. Hayvanseverler, ara sokaklara konumlandırılmış ATM kameralarından olayı kimin yaptığının belirlenmesi için de dilekçe verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"