Ulu Önder Atatürk’ün hayatı animasyona taşınıyor: "Mustafa" filmi geliyor!

Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamını konu alan animasyon serisinin ilk filmi "Mustafa", 25 Ekim’de sinemaseverlerle buluşuyor. Film, Ulu Önder’in çocukluk yıllarına odaklanıyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamının farklı dönemlerini konu alan animasyon serisinin ilk filmi "Mustafa", 25 Ekim’de sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ulu Önder’in çocukluk yıllarına odaklanan bu film, Atatürk’ün hayallerinin peşinden gitme hikayesini günümüze taşıyor.

DÖRT FİLMİN İLK HALKASI

"Mustafa", serinin ilk halkası olarak seyirci karşısına çıkacak. Filmin senaryosu, Ali Hakan Kaya ve Sinem Doğangönül tarafından kaleme alınırken, yönetmen koltuğunda H. Sinan Güngör, Halil Öztürk ve İbrahim Turalı yer alıyor. Seslendirme kadrosunda ise Altan Erkekli, Yaprak Onat, Elif Gizem Aykul, Filiz Yiğitbaşı, Bülent Çiftçi, Emre Başer ve Tuna Çepa gibi usta isimler bulunuyor.

Serinin ikinci filmi "Mustafa Kemal", 23 Ekim 2026’da vizyona girecek ve Atatürk'ün gençlik yıllarını ele alacak. Üçüncü film "Mustafa Kemal Atatürk" ise 3 Kasım 2028'de yetişkinlik dönemini konu alacak. Dördüncü ve son film "Gazi Mustafa Kemal Atatürk" ise 1 Kasım 2030'da seyircilerle buluşacak.

BÜYÜK HEYECAN YARATTI

"Mustafa" filminin yayımlanan fragmanı, kısa sürede büyük ilgi çekerek seyirciler arasında heyecan uyandırdı. Hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden film, animasyon türünde olmasıyla dikkat çekiyor. Atatürk’ün ilham veren çocukluk öyküsü, 25 Ekim’den itibaren beyazperde salonlarında izleyiciyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.