Ümit Erdim'in Eski Eşi Seda Çınar'a Taciz! Skandal!

Ünlü oyuncu Ümit Erdim'le yedi senelik evliliğine tek celsede son veren Seda Çınar, bir süredir sosyal medyadan taciz edildiğini söyledi. Konuyu yargıya taşıdığını duyuran Çınar, "Beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem benim de adım Seda değil"

'Hayat Bilgisi', 'Selena' ve 'Doksanlar' gibi dizilerle tanınan ünlü oyuncu Ümit Erdim, 2017 yılında evlendiği ve iki kız çocuğu babası olduğu Seda Çınar'dan boşandı, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada paylaştığı paylaşım medyanın tacizine uğradı. boşanmayla ilgili farklı hikayeler anlattı. Bu durumun çocuklarının başına geldiğini anlatarak konuyu yargıya taşımaya karar verdi..

Çınar, bu konuyla ilgili Instagram'da yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Elimden geleni yapacağım. Eğer seni, ne olursa olsun, her gün hayal dünyanda beni ve çocuklarımı kullandığına pişman etmezsem, eğer yaparsam. Düşmeme izin verme. Ayaklarımın dibinde yalvarıyorum beni affet, adım Seda değil. Sizlere maddi ve manevi zarar vermeye geldim. "Sadece bekle" dedi.Rephrase

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.