Ümit Özdağ, AKP'li Şahin'e uçakta neler söylediğini aktardı: 'Yüzü bembeyaz oldu'

Zafer Partisi lideri Özdağ, AKP'li Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile THY otobüsündeki konuşmasını paylaştı. Özdağ, "İktidara geldiğimizde size yaptıklarınızı yapacağız" diyerek Şahin'in tepkisini aktardı.

Zafer Partisi lideri Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AKP'li Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile arasında geçen bir diyaloğu aktardı. Özdağ, bir gün Türk Hava Yolları'nın otobüsünde uçağa giderken Fatma Şahin'e, "Fatma hanım, biz iktidara geldiğimizde sizin bizlere yaptıklarınızın aynısını size yapacağız" dediğini ifade etti. Bu sözler üzerine Şahin'in yüzünün bembeyaz olduğunu belirten Özdağ, "Ne yaptığınızı biliyorsunuz ve onun için korktunuz" diyerek Şahin'in cevap vermediğini de ekledi.

Özdağ, Fatma Şahin'e yönelik eleştirilerini sürdürerek, Gaziantep'in talihsiz bir kent olduğunu vurguladı. Özdağ, şunları söyledi: 

"Gaziantep, uzun yıllardır Suriyeli sığınmacıların sessiz işgali altında inliyor ve bir yandan da göz göre göre sömürülüyor. Kendilerinden olmayan herkese 3. sınıf insan muamelesi yapmayı alışkanlık haline getirdiler. İktidara oy vermeyenler, Titanik’in 3. sınıf yolcuları gibi. Üst güvertede sefa sürenler, gemi batarken kaçacak, geriye kalanlar ise geminin batmaması için çalışacak. Biz Bandırma Vapuru’ndan bu yana deneyimliyiz. Siz kaçarsınız, biz gemiyi yüzdürürüz. Ama nereye giderseniz gidin, Türk adaleti sizi bulur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.