Ümit Özdağ EGSD'yi ziyarette!

Ümit Özdağ hamlesi! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İzmir'de iş insanlarıyla bir araya geldi. İzmir programı kapsamında Ege Giyim Sanayicileri Derneği'ni (EGSD) ziyaret eden Özdağ, ekonomideki sıkıntıları temelden belirlemek için sanayici ve üreticilerle görüştüklerini söyledi.

Üreticilerden ve sanayiden aldıkları bilgilerle ekonomide neler yapılması gerektiğine ilişkin politikayı hazırladıklarını söyleyen Özdağ, şöyle konuştu: sürdürülebilir bir planın uygulamaya konması. Neoliberal paradigmadan farklı bir gelişme süreci."

EGSD Başkanı Hayati Ertuğrul ayrıca kentteki hazır giyim ve konfeksiyon üretim ve ihracatı ile kurumun faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.

"Aynı Kelime İki Kez Söylenmez" Toplantıda bir gazetecinin MİT üyelerinin isimlerini açıkladığı için kendisine yöneltilen suçlamaya ilişkin sorusuna yanıt veren Özdağ, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Libya'da hayatını kaybeden iki MİT mensubu için af dilediğini hatırlattı.

Özdağ, konferansta konuşma yapmadan önce bu isimlerin birçok yerde yayınlandığını belirterek, "Bu sözler iki kez yayınlanamayacak olsa da savcı suç duyurusunda bulunarak benden 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası almamı istedi. Neyse ki davayı bana yüksek cezaya gönderdiler. Ancak durum böyle değil. Bilmemelerine şaşırdım. Eğer bilerek göndermişlerse çok şaşırdım. Ağır Ceza Mahkemesi suçlamaları reddetti.  "Bu elbette zafer partisine baskı yapmayı amaçlayan siyasi bir süreçtir ve hiçbir değeri yoktur" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.