Ümit Özdağ, Meral Akşener'den IBAN istedi! Tazminat davası göndermesi gündem oldu

Ümit Özdağ, Meral Akşener'e sosyal medya üzerinden sert eleştirilerde bulundu ve 50 bin TL'lik tazminat davası için IBAN istedi. Akşener'i İYİ Parti'ye ihanet etmekle suçlayarak, partideki AKP'li isimlerin milletvekili olmasını sorguladı.

Ümit Özdağ, sosyal medya üzerinden Meral Akşener'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Akşener, Özdağ'a 50 bin TL'lik tazminat davası açtığını belirtirken, Özdağ bu duruma yanıt vererek Akşener'den IBAN numarasını istedi.

Özdağ, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Meral Akşener, bana 50 bin TL’lik tazminat davası açmışsınız. Siz bana IBAN no yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım," ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, Özdağ, Akşener'i İYİ Parti'ye umut bağlayan insanlara ihanet etmekle suçlayarak, "İYİ Partililere büyük bir hayal kırıklığı oldunuz," dedi. Özdağ, Akşener'in geçmişteki partililere ihanet ettiğini ve birçok AKP'li ismin milletvekili yapılmasını eleştirdi. 

"AKP’ye geçen Seyithan Iğsız ne karşılığı milletvekili oldu? Seçim öncesi İYİ Parti il binasına gelen AKP üyesi neden milletvekili oldu?" gibi sorularla Akşener'in tutumunu sorguladı.

Son olarak, Özdağ, "Nihat ağabey iyi ki bunları görmeden vefat etmiş. Yoksa adam kahrından ölürdü," diyerek duygusal bir ifade kullandı ve Akşener'e tekrar IBAN numarasını göndermesi çağrısında bulunarak, "Demek ki, ne kadar para toplarsanız toplayın, borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.