Ümit Özdağ, Uçakta Fatma Şahin ile Karşılaşınca Ne Dedi? "Yüzü Bembeyaz Oldu!"

Özdağ, Şahin'e, “Fatma Hanım, iktidara geldiğimizde sizin bizlere yaptıklarınızın aynısını size yapacağız” dediğini aktarırken, “Yüzü bembeyaz oldu. 'Ne yaptığınızı biliyorsunuz ve bu yüzden korktunuz' dedim” ifadelerini kullandı. Detaylar haberimizde...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Özdağ, "Gaziantep çok talihsiz bir şehir" diyerek Suriyeli sığınmacıların etkisine dikkat çekti. "Bir yandan sessiz işgalle inliyor, diğer yandan gözünün içine baka baka sömürülüyor" ifadelerini kullandı.

Özdağ, Fatma Şahin ile THY uçağında karşılaştıklarında aralarındaki diyalogu da paylaştı. "Ona, 'Biz iktidara geldiğimizde sizin bizlere yaptıklarınızın aynısını size yapacağız' dedim. Yüzü bembeyaz oldu ve yanıt veremedi" diye belirtti. Özdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, "Türk adaleti sizi kaçtığınız yerden bulur" ifadesiyle de dikkat çekti.

Son olarak, "Kendilerinden olmayanlara 3. sınıf insan muamelesi yapmayı alışkanlık haline getirdiler" diyen Özdağ, iktidara oy vermeyenleri Titanik’in 3. sınıf yolcularına benzeterek, "Geminin batmasında üst güvertede olanlar kaçacak, geriye kalanlar ise gemiyi yüzdürmek için çalışacak" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.