Ümit Özdağ'dan İYİ Parti Eleştirisi!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı açıklamada, "İYİ Parti Genel Merkezi'nden, seçim işbirliği çağrılarımıza ve randevu taleplerimize şu ana kadar olumlu bir yanıt alamadık. Ancak bizim randevu ve işbirliği talebimiz sonsuza kadar devam etmeyecek." şeklinde konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, çeşitli programlar kapsamında Trabzon'a ziyaret gerçekleştirdi. Beşikdüzü ilçesinde esnaf ziyareti yaparak sorunları dinledi ve Atatürk Köşkü'nü ziyaret ettikten sonra Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Diyarbakır'daki bir bulvara "Şeyh Said" adının verilmesine tepki gösteren Özdağ, konuyu gündemde tutacaklarını ifade etti.

Özdağ, 81 ilin bütün ilçelerinde kendi adaylarını çıkartma çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Kars ve Iğdır'da ilçelerde aday çıkaracaklarını, ilde ise aday çıkarmayı düşünmediklerini açıkladı. HDP karşısında güçlü olan vatansever adayı destekleyeceklerini vurgulayan Özdağ, partilerine bakmaksızın kazanma imkanlarına ve vatanseverliklerine odaklanacaklarını söyledi.

Özdağ, İYİ Parti ile seçim işbirliği çağrısında bulunduklarını ancak henüz olumlu bir cevap alamadıklarını belirterek, taleplerinin süresinin sonsuza kadar devam etmeyeceğini ifade etti. CHP ile işbirliği konusunda ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile bir protokol imzalamak istediklerini dile getirdi. Bu protokolde, Şeyh Said'in vatan haini olduğunu ifade etmesini, HDP'nin terörle ilintili olduğu konusunda güvence vermesini ve milli, üniter, laik devlet ilkelerine sadık olduklarını protokole yazdırmak istediklerini açıkladı.

Özdağ, Trabzon Adliyesi'ne giderek, Diyarbakır'daki bir bulvara "Şeyh Said" adının verilmesiyle ilgili yürütmenin durdurulması talebiyle Trabzon İdare Mahkemesine dilekçe verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Covid-19'un yeni varyantı 'FLIRT' ciddi vakalarla çıktı!
Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!