Umman’dan Kamyon Yedek Parçası Talebi: Türkiye’nin İhracat Fırsatı

Umman'da faaliyet gösteren bir ithalatçı, TurkishExporter platformunda kamyon yedek parçaları satın alacaklarını duyurdu. Türkiye'nin önde gelen B2B e-ihracat platformu, otomotiv sektöründeki tedarik ağına erişim sağlıyor. Forie uygulamasıyla kolay üyelik imkanı sunuluyor.

Umman'dan gelen bir ithalatçı talebi, Türkiye'nin önde gelen B2B e-ihracat platformu TurkishExporter'ı hareketlendirdi. Kamyon yedek parçaları için açılan ilan, Türk otomotiv sektörünün uluslararası alandaki ticaret potansiyelini bir kez daha ortaya koyuyor.

Umman'da faaliyet gösteren ithalatçılar için Türkiye'nin önde gelen B2B e-ihracat platformu olan TurkishExporter, kamyon yedek parçaları satın almak isteyen bir şirketin ilanını yayınladı. TurkishExporter, otomotiv sektöründe güçlü bir tedarik ağına sahip olan şirketlere, global ölçekte ticaret yapma fırsatı sunuyor. Platformun mobil uygulaması olan Forie aracılığıyla üyelik başvurusu yapabilirsiniz ve bu sayede birçok farklı ülkenin otomotiv sektöründeki ithalatçı listelerine erişebilirsiniz. Türkiye'nin tanınmış markalarından küçük işletmelere kadar geniş bir üye ağına sahip olan TurkishExporter ve Forie, kullanıcılarına verimli bir e-ihracat deneyimi sunmaktadır. Bu platform, anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatını yayınlamaya devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

TÜİK: Mart Ayında Türkiye Sanayi Sektöründe Dalgalı Performans Gözlendi
S&P Global'in Türk bankaları ve dolar tahmini: 2025 yılında dolar kaç TL olacak?
Kripto borsalarında düşüş: 7 ayın ardından ilk kez gerilemiş bulundu
Bakan Şimşek'ten İstanbul'da Ekonomiye İlişkin Önemli Açıklamalar
TÜİK Verilerine Göre Mart Ayında Türkiye'de İşsizlik Oranı %8,6'ya Geriledi