Ümraniyespor, yeni teknik direktörü Tuncay Şanlı ile sözleşti

Trendyol 1. Lig'in İstanbul temsilcilerinden Ümraniyespor, yeni teknik direktörü Tuncay Şanlı ile sözleşme imzaladı. Şanlı, 'Burada Anelka'nın da olması beni heyecanlandırdı. Sahada mücadele eden, keyif veren bir takım olacağını söyleyebilirim.'

Trendyol 1. Lig İstanbul temsilcilerinden Ümraniyespor, yeni teknik direktörü Tuncay Şanlı ile sözleşme imzaladı.

Tuncay Şanlı'nın imza töreni Ümraniye kulüp binasında gerçekleşti. Törene Ümraniyespor kulübü Başkanı Ömür Aydın ve kulübün CEO'su Nicolas Anelka da katıldı.

İmza töreninde yaptığı açıklamada Şanlı, şunları söyledi: "Sakaryaspor antrenmanından sonra dinlenmek istiyordum ama başkanla konuştuktan sonra fikrimi değiştirdim. Anelka'nın da burada olması beni heyecanlandırdı. Başkanın bahsettiği projeler ve Türk futbolu adına bazı şeyler için buradayım. Rekabet eden, sahaya keyif veren bir takım olduğunu söyleyebilirim." dedi.

Ömür Aydın, yeni teknik direktörün imza töreninde şunları söyledi: "Anelka'yla bir yıl boyunca çok çalıştık. Kulübün kapılarının dünyaya açılmasına uzun zaman var. "Hocayla da anlaştık ve Tunay Şanlı da bizimle aynı ideallere sahip olduğunu söyledi."

Yeni teknik direktörümüzü tanıtmak için bir araya geldiklerini duyuran Anelka, şöyle konuştu: "Herkes onu zaten çok iyi tanıyor. O bir futbol ikonuydu, arkadaşımdı. Birlikte oynadık ve bugün bizim antrenörümüz. Kendisine başarılar diliyorum, Kendisine kulübümüzde başarılar diliyorum. "Hoş geldin Tuncay."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.