Unilever'den Magnum Dondurmalarda Geri Çağırma Kararı: Metal parçacıkları endişesi!

Unilever'in geri çağırdığı Magnum bademli dondurmalarda olası plastik ve metal parçacıkları endişesi! Tüketiciler uyarıldı: Ürünleri tüketmeyin, geri çağırma süreci başlatıldı. Sağlık ve güvenlik ön planda!

Unilever, İngiltere ve İrlanda'da satılan Magnum markasına ait bademli dondurmalarda plastik ve metal kontaminasyonu endişesiyle geri çağırma kararı aldı. Gıda Standartları Ajansı'nın uyarısıyla harekete geçen şirket, tüketicileri ürünleri tüketmemeleri konusunda uyardı ve perakende mağazalarda bilgilendirme çalışmaları başlattı. Sağlık ve güvenlik önceliği!

İngiltere merkezli hızlı tüketim şirketi Unilever, İngiltere ve İrlanda'da satılan Magnum markasına ait 100 gramlik ve 3'lü paket şeklindeki bademli dondurma ürünlerini geri çağırma kararı aldı. Bu kararın sebebi, olası plastik ve metal parçacıklarının ürünlere karışmış olabileceği endişesidir.

Gıda Standartları Ajansı (FSA) tarafından yapılan açıklamada, söz konusu Magnum ürünlerinin tüketiminin güvensiz olabileceği belirtilerek, tüketicilerin bu ürünleri tüketmemesi uyarısında bulunuldu. Unilever ise bu uyarı üzerine harekete geçerek, söz konusu dondurma ürünlerini piyasadan toplama ve geri çağırma sürecini başlattı.

Unilever'in geri çağırma süreci kapsamında, ürünleri satın alan tüketicilere yönelik bilgilendirme çalışmaları da yapılacaktır. Perakende mağazalarda satış noktalarında ilgili bildirimler sergilenecek ve tüketicilere ürünün neden geri çağrıldığı ve bu durumla nasıl başa çıkılması gerektiği konusunda detaylı bilgi verilecektir.

Tüketicilerden, söz konusu Magnum dondurma ürünlerini satın almış olanların, bu ürünleri tüketmeden önce dikkatli olmaları ve gerektiğinde geri çağırma sürecine dahil olmaları istenmektedir. Unilever'in bu adımı, tüketicilerin sağlığını ve güvenliğini ön planda tutma çabasının bir yansımasıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye kırmızı ve beyaz et tüketiminde Avrupa sonuncusu oldu
Emeklilere müjde var: İndirimin başladığını yetkililer duyurdu
Yargıtay’dan sınırlama geldi: Haftada 4 saat bunu yapmayan yandı!
Schengen vizesine başvuru açıklandı: 6 milyar TL ödeme yapılmış
Belediyeden yeni doğan bebeklere ilk altın! Başvurular bugün açıldı