Universal Audio, Spark adlı yeni bir abonelik hizmeti başlattı

Universal Audio Spark eklentisi Windows’a geldi. Şimdi şirket, Spark’ın nihayet Windows 10 ve 11 PC’ler için mevcut olduğunu da duyurdu.

PC’de sunulan hizmet, Mac hizmetine benzer şekilde çalışmak için herhangi bir Universal Audio donanımına ve hatta şirketin Apollo veya Volt ses arabirimlerine ihtiyaç duymuyor. Aboneliğe dahil olan eklentiler, kompresörler, reverbler ve gecikmelerin yanı sıra preamp’ler ve çeşitli enstrümanları içerirken, bir Windows bilgisayarda yerel olarak çalışacak.

Şu anda Spark aboneleri diğerlerinin yanı sıra UA, Neve, Moog, API, Lexicon ve Teletronix’ten 17 eklentiye erişim sağlıyor ve zamanla daha fazlasının eklenmesi bekleniyor. Hizmete dahil olan bir eklentinin kalıcı lisansına zaten sahip olan üyeler, abonelik ücreti ödemek zorunda kalmadan Spark için ilgili yerel sürüme erişebilecekler.

Universal Audio Spark eklentisi Windows’a geldi

Spark’a dahil olan eklentilerin her biri yüzlerce dolara, bir abonelik ise ayda 20 dolara veya yılda 150 dolara mal oluyor.

Hizmetin sunduğundan daha fazla eklentiye ihtiyaç duymayanlar için uygun fiyatlı harika bir seçenek olabilir. Denemek isteyenler, abonelik yapmadan önce 14 günlük ücretsiz deneme için kaydolabilirken, Volt ses arabirimi sahipleri bunu bir ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilir.

Apple Watch Ultra tamiri o kadar da kolay değil

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum