Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş'ten Haber Yok! Van Gölü Kıyısında ise Korkutan İpuçları bulundu!

Van'da üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolmasının peşinden arama çalışmaları başlatıldı. Van Gölü sahilinde Kabaiş'in cep telefonu ve kulaklığı bulunmuş oldu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül akşamı kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Akşam yemeğinden sonra dışarı çıkan ve Van Gölü sahiline gitmeyi planladığı öğrenilen Kabaiş’e ulaşamayan arkadaşları, ertesi gün saat 12.00’de polise başvurdu.

Polis ekiplerinin başlattığı arama çalışmaları sonucunda, Kabaiş’in cep telefonu ve kulaklığı Van Gölü sahilinde bulundu. Arkadaşlarının verdiği bilgilere göre, Rojin Kabaiş 27 Eylül günü saat 18.30’da sahilde çakıl taşı toplamak istediğini belirtmiş, ancak birlikte gitmeyi teklif ettiği arkadaşı bu teklifi reddetmişti.

Üç gün önce üniversiteye geldiği açıklanan Kabaiş’ten hâlâ haber alınamıyor. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma yürütürken, arama çalışmalarına da devam ediliyor. Ailesi ve arkadaşları, genç öğrencinin bir an önce bulunmasını umut ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.