Üniversiteli Rojin Kabaiş'in ön otopsi sonucu belli oldu!

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cesedi, kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü kıyısında bulundu. Ön otopsi raporuna göre, cesette darp izine rastlanmadı, ancak uzun süre suda kalma nedeniyle deformasyon meydana geldi.

21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolduktan 18 gün sonra bulunan cesedinin ön otopsi raporu açıklandı. Van Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri, cesette uzun süre suda kalmasından kaynaklanan ciddi deformasyonların gözlemlendiğini belirtti. Bu nedenle, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçların beklenmesi gerektiği ifade edildi.

Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de Van'da kaybolmuştu ve cansız bedeni, Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi’ndeki Van Gölü kıyısında bulundu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan Kabaiş'in Van Adli Tıp Kurumu'ndaki ön otopsi işlemlerinde darp ve cebir izine rastlanmadığı bildirildi.

Cesette kesici veya ateşli silah yaralanması ya da kemik kırığına dair bir bulgu tespit edilmedi. Ancak, boyun, diz ve kol bölgelerinde renk değişiklikleri gözlemlendi. Rojin Kabaiş'in cansız bedeninden alınan numunelerin, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.