Ünlü anketçi önümüzdeki 20 yılın cumhurbaşkanını açıkladı! İşte geleceğin cumhurbaşkanı

Metropol Araştırma'nın sahibi ünlü anketçi Özer Sencar, katıldığı bir canlı yayında Türkiye'nin önümüzdeki 20 yılının cumhurbaşkanını açıkladı. Ayrıca Sencar, Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki son anket sonuçlarını paylaştı.

Metropol Araştırma'nın sahibi ünlü anketçi Özer Sencar, katıldığı bir yayında 20 yılın cumhurbaşkanını açıkladı. İsmi duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

ANKETLERDE EKREM İMAMOĞLU MURAT KURUM'UN ÖNÜNDE

Özer Sencar, yaptıkları anket sonuçlarına göre CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti adayı Murat Kurum'a karşı 4,5 puan fark attığını belirtti. Ancak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İmamoğlu'nun seçimi kazanmaması için elinden geleni yapacağını iddia etti.

"20 YILIN CUMHURBAŞKANI İMAMOĞLU"

Özer Sencar, Ekrem İmamoğlu hakkında daha iddialı bir öngörüde bulunarak, "Ekrem İmamoğlu 31 Mart'ta seçimi alırsa önümüzdeki 20 yılın cumhurbaşkanıdır" ifadesini kullandı. Sencar, İmamoğlu'nun 2028 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimini tartışmasız kazanacağına olan inancını da dile getirdi.

Sencar'ın iddiasına göre, Erdoğan, İmamoğlu'nun seçimi kazanmaması için çaba sarf edecek. Ancak, Sencar, İmamoğlu'nun 20 yıl boyunca Türkiye'nin cumhurbaşkanı olacağına olan güçlü inancını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Turistler Antalya'yı bıraktı Konya'ya koşuyor!
9. Yargı Paketi'nin taslağı belli oldu
Belediyenin yardımları devam ediyor: İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu hizmetler!
Bakan Tunç: “Özgür Filistin için önemli bir adım”
20 bin öğretmen ataması detayları belli oldu: E-Devletten bunu yapmayı unutmayın!